Transoft Ürünleri

AutoTURN

PSTeknik Bilişim Ve Mühendislik A.Ş.

  Yolları Modelleyin, Görselleştirin ve Analiz Edin

Mevcut en gelişmiş ve kapsamlı manevra simülasyon yazılımı olan AutoTURN ve AutoTURN Pro ile her türlü aracın güvenli ve verimli bir şekilde hareket etmesini sağlamak için arazi ve yol tasarımlarınızı kolayca kontrol edebilirsiniz. Bisikletlerden arabalara, otobüslere ve kamyonlara, ağır yük endüstriyel taşımacılığına kadar birden fazla manevrayı hızlı bir şekilde test edebilir ve sonuçlarınızın doğru ve kapsamlı olduğunu kontrol edebilirsiniz. Bu süreçleri otomatikleştirmenize, zamandan tasarruf etmenize ve üretkenliği artırmanıza olanak tanır. Gelişmiş inceleme, sunum ve raporlama özellikleri, projelerinizi onaylatmanıza ve projenizin değerini artırmanıza yardımcı olur. Aşağıda yer alan durumları kontrol etmek için geniş araç kataloğuna sahiptir:

Dönüş simülasyonları ve manevra analizi
Dönüş hız ve özellikleri
Görüş mesafesi
Yatay ve düşey gabari kontrolleri
 FAYDALARI | AUTOTURN & AUTOTURN PRO
 
Karmaşık hesaplamaları denklemden çıkarın
 
AutoTURN sizin için işin matematiğini yapar. Kurpları hesaplama ve farklı manevra yeteneklerine sahip araçları modelleme zorluklarını ortadan kaldırır. Seçtiğiniz bir aracı kullanarak AutoTURN, gerekli alanı hesaplayacak ve sonuçları size göstererek, tasarımınızın önemli noktalarına odaklanmanızı sağlar.
 
Üretkenliği artırın ve en iyi tasarım seçeneklerini keşfedin
 
Zamandan tasarruf etmenizi ve daha iyi kararlar vermenizi sağlar. Bölgeye erişen tüm araçlar için hızlı bir şekilde simülasyonlar oluşturur ve manevraları kontrol eder. Akıllı araçlar ve otomatikleştirilmiş süreçler, üretkenliği artırmaya ve insan hatalarını azaltmaya yardımcı olur. En iyi tasarım seçeneğini keşfetmek, trafik sakinleştirmek ve arazi sirkülasyon analizi gibi daha karmaşık senaryoları modellemek için harika bir yazılımdır.
 
Karmaşık kentsel tasarımın üstesinden gelin
 
AutoTURN Pro ile, tasarımınızın hem bisikletçiler hem yayalar hem de sürücüler için güvenli olduğunu doğrulamak için çeşitli bisiklet türlerinin hareket ve dönüş gereksinimlerini simüle edebilirsiniz.
 
 
Tasarımınızı çok çeşitli araçlarla test edin

AutoTURN Pro, üreticiye özel ve standart tasarımlı araç kütüphanesinde 1.300'den fazla araç içerir, böylece sağlam bir taşıt manevra analizi yapabilirsiniz. Kütüphanede adına göre arama yapın ve sonuçları tanımlamak için filtreler uygulayın. Ayrıca ülkenize veya yerel bölge tasarım yönergelerinize uyan özel araç grupları da ayarlayabilirsiniz.
 
Tasarımı görselleştirin
 
Arazi ve altyapı ile olası çakışmaları kontrol etmek veya sunum amacıyla 3D simülasyonlar hazırlayın. AutoTURN Pro ile ileri ve geri manevralarını da kolayca gösterebilirsiniz.
 
Kaliteli teşhis araçlarıyla sonuçlarınızı gözden geçirin
 
Tasarımınızın yerel ulaştırma departmanlarının yönergeleri ve güvenlik gereksinimleriyle uyumlu olmasını sağlayan bazı araçlara sahiptir. Anahtar parametrelerin tasarım kriterlerini karşıladığından emin olmak için manuel olarak üretilen simülasyonları da kolayca kontrol edebilirsiniz. İncelemelerin meslektaşlarınız veya başkaları tarafından yapılabilmesi için ayrıntılı raporlar üretir