Bentley Ürünleri

OpenSite Designer

PSTeknik Bilişim Ve Mühendislik A.Ş.

 
 İhaleyi kazanın, yeni projelere hemen başlayın ve güvenle yerleşim planı tasarımları üretin

OpenSite Designer, yerleşim planı tasarımı, mühendislik ve arazi geliştirmenin tüm yönlerini ele almak için tasarlanmış bir uygulamadır. OpenSite Designer ayrıca OpenSite SITEOPS’u da içerir, böylece kısıtlamaları erkenden hızlı bir şekilde belirleyebilir, finansal sonuçları ve proje fizibilitesini anlayabilir ve müşterinizin ihtiyaçlarını karşılamak için optimize edilmiş çözümler üretebilirsiniz.

Arsa geliştirme projenizin ticari, konut veya endüstriyel olup olmadığı; Anketten üretim planlamasına kadar talepleri karşılamak için diğer proje paydaşlarıyla kolayca çalışın. Dijital ikiz geliştirme ortamında BIM iş akışlarını geliştirmenize yardımcı olurken aynı zamanda tüm geleneksel ve dijital tasarım çıktılarını oluşturmanıza yardımcı olacak veri açısından zengin BIM çıktılarını sağlayabilirsiniz.
     

 Hızlıca yerleşim planı tasarlayın

 Ticari, endüstriyel, konut ve kampüs projeleri için birden fazla tasarım senaryosunu haftalar değil, günler içinde oluşturun ve optimize edin. Otomatik çizim yeteneklerini ve dinamik 3B modellemeyi kullanarak, bina alanlarını, otoparkları, kaldırımları, sokakları ve diğer tasarım özelliklerini kavramsallaştırın ve detaylandırın. Tasarım kısıtlamaları, tasarım zamanı görselleştirmesi, dinamik açıklama ve canlı modele dayalı otomatik plan üretimi kullanılarak otomatikleştirilmiş çizimlerle yüksek kaliteli tasarım çıktıları sağlayın. Tasarım değiştikçe, çok disiplinli dokümantasyon setleri otomatik olarak güncellenir. Dijital ikiz geliştirme ortamında BIM iş akışlarını ilerletmeye yardımcı olurken aynı zamanda tüm geleneksel ve dijital tasarım çıktılarını oluştururken veri açısından zengin BIM çıktıları sağlayın.
 

 
Gerçeklik Modelleri Üzerinde Tasarım

Nokta bulutlarını, gerçeklik ağlarını, fotogrametriyi, total station alımlarını ve araziyi tasarım ve yapım modellerine kolayca entegre ederek mevcut koşulları anlayın, modelleme iş akışlarını hızlandırın ve daha iyi tasarım yapın.
 
Hafriyat ve Saha Düzenini Optimize Edin
 
Otoparkların, binaların, yolların ve yürüyüş yollarının parametrik çizim yetenekleriyle site yerleşimi seçeneklerini hızla araştırın. Elemanların dinamik etkileşimi nedeniyle tasarım değişiklikleri kolaydır. Ardından, en iyi inşaat maliyetini bulmak için tasarımcı tarafından tanımlanan kısıtlamalara dayalı olarak binlerce yineleme çalıştıran bir derecelendirme çözücüsü kullanarak hafriyatı optimize edin. Sonuçları değerlendirin ve proje paydaş geri bildirimlerine hızla yanıt verin.
 
 Parsel Yerleşimi ve Derecelendirmenin Fizibilitesini Analiz Edin

Toprak işleri, imar ve müşteri gereksinimleriyle ilgili proje risklerini belirlemek için otomatik parsel yerleşimi ve derecelendirme araçlarını kullanın.