Bentley Ürünleri

MicroStation

PSTeknik Bilişim Ve Mühendislik A.Ş.

 
MicroStation, dünya çapındaki kullanıcıların altyapı projelerinde hassas 2D ve 3D çizimler oluşturmak için güvendiği bilgisayar destekli tasarım (CAD) yazılımıdır. Mühendisler, mimarlar ve inşaat uzmanları, sektör lideri DGN dosya formatını kullanarak projeler sunuyor. MicroStation, kapsamlı birlikte çalışabilirlik ve işbirliği yetenekleri ve BIM iş akışlarınızda 2D veya 3D ile çalışma esnekliği sağlar.
 

 

 

Tüm çıktıları ve paftaları tek bir uygulama ile üretin

MicroStation ile proje gecikmeleri ve hata riskini azaltın, proje değişikliklerine uyum sağlayın ve zamandan tasarruf edin. Teknik resim sayfalarını, modelleri, görselleştirmeleri, çok disiplinli belge setlerini ve gömülü BIM verilerini otomatikleştirin. Paftalar, raporlar, 2D/3D PDF’ler, i-model ve 3D fiziksel modeller gibi tutarlı, yüksek kaliteli çıktılar oluşturun. Devam eden çalışma sırasında tasarım modeliyle her zaman senkronize kalmalarını sağlamak için doğrudan nesnelerin gömülü özelliklerinden açıklama, görüntüleme stilleri ve raporlar oluşturun.< /div>
 

 

 
Daha fazla tasarım seçeneğini keşfedin

Kapsamlı bir ağ, katı, yüzey ve özellik modelleme araçları seti ile tasarımlar geliştirin. Benzer bileşenleri kolayca bulmak ve yönetmek için önceden tanımlanmış varyasyonlarla parametrik bileşenler oluşturun. Dokümantasyon iş akışını kolaylaştırmak ve çizimleri modellerin içine otomatik olarak sokmak için paftalama araçlarını kullanın. “Kısıtlama” yetenekleri, çıktı ve anotasyon araçlarıyla “tasarım niyetinin” korunduğundan emin olun. Akıllı, etkileşimli snap ve dinamik veri girişi ile iş akışlarını hızlandırın.