Bentley Ürünleri

OpenBridge Designer

PSTeknik Bilişim Ve Mühendislik A.Ş.

 
Gerçek BrIM Modelleriyle Daha İyi Köprüler
 
OpenBridge Designer ile köprü bilgi modellemesinden (BrIM) yararlanın. En son köprü teknolojisi ve yetenekleriyle dinamik, etkileşimli ve parametrik olarak proje çıktılarını verimli bir şekilde modelleyebilir, tasarlayabilir ve üretebilirsiniz. Bu tek uygulama, arazi, yollar, erişim rampaları ve diğer ilgili altyapı varlıkları dahil olmak üzere ayrıntılı bir köprü tasarımının tüm yönlerini destekler. OpenBridge Designer’ın model merkezli metodolojisi ile kullanıcılar, çakışma tespiti, yol geometrisi ve köprü geometrisi gibi çalışmalarda yapılan değişiklikleri yönetirken verimli ve güvenilir olacaktır. Proje taleplerini her zaman zamanında karşılayın.

 

Tek Bir Uygulama Kullanarak Köprü Performansını Hızlandırın

OpenBridge Designer, gerçek hayattaki tasarım senaryoları için gereken iş akışlarını, araçları ve esnekliği sağlar. Uygulama, hemen hemen her köprü tasarımına ve bakım iş akışına uyum sağlar ve her türlü beton mukavemeti, hacmi, ağırlığı, yapısal çelik türü ve kiriş tipi için uygundur. Köprünün yaşam döngüsü boyunca kullanılabilecek çelik ve beton köprüler için birlikte çalışabilir bir fiziksel ve analitik model oluşturmak için tek bir ürün kullanın. Tasarım ve inşaat sırasında karar vermeyi iyileştirmek için köprü geometrisi, malzemeler, yükler, ön germeli halat modelleri, etriye, en kirişi, körükler ve takviyeler dahil olmak üzere proje bilgilerini doğrudan değiş tokuş etmek için tek bir ortamda analiz, tasarım ve yük derecelendirmesi yapın.


 

Akıllı Modeller Oluşturun, Riskleri Azaltın ve İnşaat Sırasına Göre Denetimleri Gerçekleştirin

 

Beton basınç dayanımı, yapısal çelik türü, standart kiriş gösterimleri ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli köprü bileşenleri için mühendislik içeriği açısından zengin akıllı, parametrik modeller üretin. Tek bir modelde ilgili, güncel geometri sağlamak için çeşitli paydaşlardan gelen verileri yeniden kullanabilirsiniz. Zamandan tasarruf etmek ve maliyetli yeniden çalışmayı azaltmak, inşaat öncesi hataları ortadan kaldırmak için mevcut altyapıya sahip köprü yapılarının çakışma analizini gerçekleştirerek riskleri azaltın. Ek olarak, sonuçları karşılaştırmak, ilgili durumları tespit etmek ve inşaat öncesi sünme, büzülme ve diğer ilgili sorunları çözmek, değerlendirmek için sonuç raporu oluşturmak için inşaattaki aşamaları gözden geçirerek iş sırası araştırmasını kolayca gerçekleştirin.