Bentley Ürünleri

OpenRail ConceptStation

PSTeknik Bilişim Ve Mühendislik A.Ş.

 
Ön Tasarım ve Planlama Aşamalarında Kavramsal Ray Tasarımları
 
OpenRail ConceptStation, demiryolu ağı projelerinizin ön tasarım ve planlama aşamalarında hızlı bir şekilde kavramsal tasarımlar oluşturmanıza olanak sağlar. Projeye hızlı bir başlangıç yapabilir, karar verme sürecini iyileştirebilir ve yüksek maliyetli ve riskli öğeleri ortadan kaldırabilirsiniz. Ayrıca ray, elektrifikasyon, tünel ve köprü tasarımları ile akıllı modeller oluşturabilir ve gerçek dünya verileri ve maliyet analizi ile kavramsal tasarım seçeneklerinizi değerlendirebilirsiniz.
Dijital Arazi Verisi Ekleyin ve Gerçek Zamanlı Olarak Oluşturun

Veri açısından zengin arazi bilgilerini bulup indirdiğinizde, gerçeklik ağları ve modeli de dahil olmak üzere arazi bilgilerini gerçek ortamında birleştirebilirsiniz. Akıllı 3D modeller oluşturarak kavramsal tasarım sürecinizi hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz. Gerçek dünya ortamında modelleme yapmak için ContextCapture gibi yazılımları kullanabilirsiniz. Ayrıca, mevcut verileri ekleyerek 3D modellerinizi daha ayrıntılı hale getirebilirsiniz. Görselleştirmeleri oluşturmak için dinamik ve etkileyici görselleştirme motoru platformunu kullanabilirsiniz.
 
 
Kavramsal Demiryolu Tasarımı ve Elektrifikasyon Sistemleri

Demiryolunuza nesneye dayalı yeteneklerle ana hat, sahalar, istasyonlar ve yan hatlara hat geometrisi oluşturabilirsiniz. Mühendislik dostu tasarım özellikleri ile hızlı bir şekilde katılımları, geçişleri ve diğer objeleri ekleyebilirsiniz. Birden fazla tasarım senaryosu oluşturarak en iyi tasarımı seçebilir ve ray, elektrifikasyon, tünel ve köprü tasarımlarını optimize edebilirsiniz. Ayrıca, gerçekçi maliyet bilgilerini sağlamak için geçmiş teklif tablolarınızı hızla yükleyebilirsiniz.