Bentley Ürünleri

ProjectWise

PSTeknik Bilişim Ve Mühendislik A.Ş.

 
Küçük ve Orta Ölçekli Tasarım Firmaları için Proje İşbirliği

ProjectWise 365, projelerinizi zamanında, bütçe dahilinde ve spesifikasyonlara göre teslim etmeyi kolaylaştırmak için tasarım ekiplerinizin çalışma sırasındaki işbirliğini geliştirir.
 
Bundan sonra merkezi bulut tabanlı bir havuz aracılığıyla bilgilere güvenli erişim sağlayarak bilgileri daha hızlı bulabilirsiniz. Doğrudan tasarımlara karşı gerçek zamanlı geri bildirim sağlayarak tasarım incelemelerinizi hızlandırın. Son olarak, çıktıların değişimini ve gözden geçirilmesini otomatikleştirerek sözleşmeye bağlı değişiklikleri çok daha iyi yönetin. ProjectWise 365 ile dijital tasarım işbirliğinin deneyimleyin, böylece en iyi sonuçları elde edebilirsiniz.
    
Kullanışlı Bulut-Tabanlı İşbirliği

Proje işbirliğine "Anında" ve uygun maliyetle sahip olmaya başlayabilirsiniz. Ekipleriniz, tek bir bulut tabanlı portaldan proje bilgilerini oluşturabilir, paylaşabilir, gözden geçirebilir ve koordine edebilir, görevleri izleyebilir ve incelemeler yapabilir.
 
Üretken Tasarım İncelemeleri

Yerel tasarım uygulamalarına ihtiyaç duymadan, bir web tarayıcısı olan her yerden tasarım incelemeleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kritik Doküman Kontrol
 
Otomatik dosya iletimi, dosya gönderme ve RFI yazışmalarıyla zamandan tasarruf edebilirsiniz. Sözleşmeye bağlı çıktılarınızın durumunu inceleyip, projenin tamamlanmasını etkileyecek sıkıntılı noktalardan kaçınabilirsiniz.