Bentley Ürünleri

OpenRoads ConceptStation

PSTeknik Bilişim Ve Mühendislik A.Ş.

 
Ön tasarım ve planlama tasarım aşamalarında kavramsal yol tasarımları gerçekleştirin
OpenRoads ConceptStation bir kavramsal yol tasarım yazılımıdır. Altyapı projelerinizin ön hazırlık ve planlama aşamalarında hızlı bir şekilde alternatif tasarımlar oluşturmanızaolanak sağlar. Yazılım, projenize hızlı bir şekilde başlamanıza ve yol ve köprü tasarım yetenekleriyle karar verme sürecini iyileştirmenize olanak tanır. Gerçek dünya verilerini ve maliyet analizini kullanarak yol ve arazi çalışmalarını modelleyin
 
Kavramsal tasarımlar oluşturun
 
En iyi kararları vermek ve yol ve köprü tasarımlarını optimize etmek için koridorla ilişkilendirilmiş maliyetlerle birden fazla tasarım senaryosu oluşturabilirsiniz.  Detaylı tasarıma geçmek için en iyi alternatifi belirlemeye yardımcı olacak gerçekçi maliyet bilgilerini sağlamak için geçmiş teklif tablolarınızı hızla yükleyin.
Yol ve köprü tasarımlarınızı yerleştirin
Mühendislik dostu çizim yetenekleriyle yolları, rampaları,köprüleri, otokorkulukları, sokak lambalarını ve daha fazlasını kolayca yerleştirin. Tasarımınızda endüstri standartlarına uyulmasını sağlayabilirsiniz.
 
Arazi verilerini dahil edin
 
Veri açısından zengin arazi bilgilerini bulup indirdiğinizde gerçek dünya ortamında modelleyebilirsiniz. Kavramsal tasarım sürecinizi hızlı bir şekilde başlatmanıza olanak tanıyan akıllı 3D modeller oluşturmak için CBS'nizden verileri kolayca içe aktarın.
 
Sinema kalitesinde render alın

Çarpıcı görselleştirmeler kullanarak paydaşlarla kolayca iletişim kurun. Sadece saniyeler içinde, doğal görünen ışık ve gölgeler, gerçek zamanlı küresel aydınlatma, IES nokta ve spot ışıkları, mercek parlaması ve parlak malzemeler oluşturmak için dinamik bir görselleştirme motoru platformuna erişebilirsiniz. Günün saatini etkileşimli olarak ayarlayın, mercek parlaması ekleyin ve son derece hassas yansımalar, kenar yumuşatma ve hareket bulanıklığından yararlanırken alan derinliği uygulayın.

Kavramsal tasarımdan detaylı tasarıma geçiş

Geometrik bütünlüğü koruyarak OpenRoads Designer'da detaylı tasarım aşamasına taşıyın. Bu, proje teslimini hızlandırmanıza ve daha iyi tasarım kalitesi sunmanıza sağlar.